vrijdag 21 november 2014

Terugblik week 47

Zaterdag 15 november werden de Brabantse Badminton Kampioenschappen gehouden in de Maaspoort Sports & Events. Voor het eerst in de historie konden leden van de BBF hier officieel aan mee doen. Goed was te zien dat er ook daadwerkelijk een aantal BBF-ers mee deden. Als organisatie van de Finale Carlton Eredivisie leek het ons ook een uitgelezen kans om tijdens die Brabantse Badminton Kampioenschappen een bijeenkomst te beleggen voor alle verenigingen uit Brabant om aandacht te vragen voor die supervette finale van 21 februari 2015. Hendrik Boosman van Badminton Nederland had daarvoor alle verenigingen uit Brabant, inclusief die van de BBF uitgenodigd om naar de Maaspoort Sports & Events te komen. Helaas viel de opkomst tegen waarmee bevestigd werd dat we nog veel, heel veel werk moeten verzetten om die verenigingen betrokken te krijgen. Gelukkig hebben we daar nog energie genoeg voor. De aanwezige verenigingen hebben we wel getrakteerd op een rondleiding door de Maaspoort Sports & Events om vervolgens met ze van gedachte te wisselen over die grote finaledag. Een geweldige interactie waarbij zeker bruikbare tips werden gegeven waar we mee aan de slag gaan.

En passant nog een fotoshoot gedraaid voor onze BBF Partner Fleet. Fleet kleed de zalen van tijdens de toernooien in de Hebris Senior Tour. Daarmee hebben we nog meer uitstraling en exposure waarmee de toernooien naar een hoger level getild worden. Voor een stuk herkenbaarheid van mijn persoontje, heb ik een Fleet shirt met bedrukking en daar hebben ze dus foto's van geschoten. Best charmant hoor als 45-jarige badminton promotor.

Een paar weken geleden had ik samen met BBF Toernooileider Roland van Boekel een interview voor De Scherper en wat is daar toch een prachtig artikel uit voort gekomen. Op de tweede pagina van De Scherper volop aandacht voor onze geweldige sport. Super trots op en uiteraard via alle mogelijke sociale media gedeeld. Via www.scherper.nl kun je de digitale versie van week 47 ophalen en bladeren naar pagina twee om het artikel te lezen. 

Deze week ook wat minder plezierig nieuws, want de website van de BBF vertoont kuren. Blijkbaar zijn we geïnfecteerd met iets wat op een virus lijkt en we zijn nu hard bezig om die vervuiling eruit te krijgen.  Tja, ook dat soort dingen gebeuren helaas, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit probleem snel tot het verleden behoord.

Komende week gaan we weer op pad. Woensdag staat een afspraak gepland met Eefje Henkelman van de Racketlonbond en donderdag gaan we naar BC Poona in Zeeland om te praten over mogelijkheden voor het werven van nieuwe, heel veel nieuwe leden. Met Eefje ga ik praten over het mogelijk gezamenlijk organiseren van een Racketlon toernooi waarbij alle BBF-ers zich ook kunnen meten op het gebied van tennis, tafeltennis en squash naast badminton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *