zaterdag 15 november 2014

Terugblik week 46

Deze week een relatief rustige week achter de rug. De overeenkomst tussen Hebris en de BBF is op papier gezet en naar Hennie Bruurmijn gestuurd ter controle. De gemaakte afspraken moeten immers op de juiste manier op papier staan en als dat allemaal akkoord is, kunnen we een datum plannen voor de ondertekening er van. Wederom een stap waar we enorm trots op kunnen zijn.
Met Hebris hebben we afspraken gemaakt die iedereen aan gaat, van de badmintonspeler tot organiserende vereniging en uiteraard blijft de BBF ook niet onbetuigd achter. Een prachtige overeenkomst.

De eerste Hebris Senior Ranking is gepubliceerd. Weliswaar onder voorbehoud, want de BBF Toernooileider moet er zijn kritische oog nog over laten vallen, voorlopig staat de ranking dus op Facebook en na goedkeuring gaat hij ook naar de website van de BBF.
Voor het eerst in de historie van de BBF hebben we ook een tournee voor de jeugd en op zondag 2 november werd er afgetrapt bij BV De Klapper. De uitslagen zijn ook van dat toernooi binnen en verwerkt in de eerste Hebris Junior Ranking. Ook deze ranking moet nog gecontroleerd worden door de BBF Toernooileider en kan dan definitief gepubliceerd worden op de website van de BBF, nu staat hij dus onder voorbehoud op de Facebook-pagina van de BBF.

Deze week ook contact gehad met Eefje Henkelman van de Racketlonbond. Racketlon is een combinatie van de vier racketsporten Badminton, Tennis, Squash en Tafeltennis. Ik heb vorig jaar al een keer een verkennend gesprek met haar gevoerd en nu gaan we dus kijken of we een gezamenlijk toernooi kunnen organiseren. Weer wat anders want wie is de beste in alle vier de disciplines? Deze week dus contact gehad met Eefje en op woensdag 26 november praten we verder.

Deze week op de achtergrond nog wat voorbereidend bezig geweest met Hendrik Boosman van Badminton Nederland voor de bijeenkomst van vandaag, zaterdag 15 november, waar we de verenigingen toe gaan lichten wat we precies gaan doen tijdens de  Bossche Badminton Dagen en de Carlton Eredivisie finale welke allemaal in de Maaspoort Sports & Events worden gehouden. Met name die finale om de strijd om het landskampioenschap gaat een waar top-event worden. De informatiemarkt, welke rondom diepzee finale worden georganiseerd, met de thema's Levensloopbestendig en Comfortabel Wonen en Sportief Verduurzamen worden steeds concreter. Met Technsiche Unie 's-Hertogenbosch een selectie gemaakt van de deelnemende fabrikanten en aanstaande maandag gaat daar een werkgroep mee aan de slag. Om Hendrik Boosman van Badminton Nederland een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is op het eerste thema Levensloopbestendig en Comfortabel Wonen, heb ik hem uitgenodigd voor de EXPO2014 van Technische Unie en hem daar rondgeleid. Diverse goede gesprekken gevoerd met fabrikanten en hun interesse is gewekt. Wordt vervolgd.

Vandaag dus maar weer eens naar de Maaspoort Sports & Events en naar de Brabantse Kampioenschappen kijken en praten met verenigingen hoe we de Maaspoort Sports & Events vol gaan krijgen voor de Finale Carlton Eredivisie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *